RING TIL OS: 86 17 55 02​

BOOK TID I DAG

​Skal din bil på værksted?

Vi tilbyder

​Autoværksted med mange års erfaring

​―​

Er du på udkig efter et autoværksted med mulighed for bilreparation og andre typer af bilservice? Så skal du besøge Tanken v/Brian Thinggaard Ibsen. Vi har mange års erfaring inden for branchen og står altid til rådighed. Vores værksted er beliggende i Risskov nær Aarhus.

Der kan være mange gode grunde til at vælge en erfaren automekaniker, der tilbyde stort set alle bilservicer. Det er i det tilfælde, vi kommer ind i billedet. Vores udbud af servicer er nemlig bred, og vi gør altid meget ud af at gøre vores kunder glade.

Vi tilbyder

✔︎ Høj Kvalitet

✔︎ Mange års erfaring
✔︎ God kundekontakt
✔︎ Fair priser

Få den rette bilreparation

Vi varetager alle bilmærker uanset årgang ind på vores autoværksted. Står du og mangler en kompetent og erfaren mekaniker til en bilreparation, står vi klar til at tage imod dig og din bil. Vi garanterer for en tæt dialog fra starten. Vi er nemlig godkendt til at udføre både servicesyn samt bilreparation uanset bilmærke.​

Som autoværksted er vi en del af Automester, men holder til i Risskov. Vi er derfor et professionelt bilværksted, der kan garantere for gode og fornuftige priser uanset opgavens omfang. Før vi kan komme med en endelig pris, kan det dog indimellem kræve, at vi først vurderer opgavens omfang.

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du kan overveje, inden du takker ja. Dog kan du være sikker på, at vi til hver en tid vil tilbyde en billig pris, der er til at overkomme.

Kontakt vores autoværksted for nærmere information

Hvis du har flere spørgsmål til service på bil, vores priser eller ønsker at lave en aftale, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sørger altid for at finde den rette løsning til dig. Ring til os på telefon 86 17 55 02 eller mobil 22 70 10 25. Du er også velkommen til at sende os en mail på bt@tanken.dk eller udfylde vores kontaktformular og sende en besked.​

åbningstider

Mandag: 07:30 – 15:30

Tirsdag: 07:30 – 15:30

Onsdag: 07:30 – 15:30

Torsdag: 07:30 – 15:30

Fredag: 07:30 – 15:00

Lørdag – Søndag: Lukket

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk